Näin pidät rotat poissa kiinteistöstä

Rotat viihtyvät siellä, missä on ihmisiä ja pääasiassa kosteassa ympäristössä tai paikoissa, joissa on ruokaa ja jätteitä. On tärkeää pitää rotat poissa niiden levittäessä infektioita ja jyrsien tavaroita, mikä johtaa usein kalliisiin korjauksiin ja siivouksiin.

  • Jos rotat pääsevät kiinteistöön, ne voivat aiheuttaa suurta vahinkoa. Sen lisäksi, että niitä on vaikea saada ulos kun ne ovat asettuneet, ne voivat aiheuttaa vesivahinkoja, vuotoja, sähkökatkoja ja jopa tulipaloja sähköjohtojen jyrsinnän seurauksena.

Kiinteistönomistajana voit tehdä paljon pitääksesi rotat poissa omaisuudeltasi, esim.

Varmista, että rotilla ei ole selvää polkua taloon

Käy talo läpi ja selvitä, mistä rotat voivat päästä kiinteistöön. Rotta tarvitsee vain noin 20 millimetriä päästäkseen sisään, joten varmista, että kiinteistöön menevien kaapeleiden ja putkien ympärillä on tiukkaa. Tarkasta myös vanhat lattiakaivot.

Pidä roskalaatikoiden ja jäteastioiden ympärystä puhtaana

Rotat etsivät ruokaa, joten on tärkeää pitää roskahuone puhtaana. Varmista, että astiat eivät ole liian täyttyneitä ja että kannet ovat kunnolla kiinni.

Siivoa kiinteistöä ympäröivä alue

Rotilla on usein pesä maassa, pensaiden suojassa. Pesästä he yleensä liikkuvat 25–30 metrin säteellä. Pidä maa aukinaisena talon seinien äärellä ja vältä kiipeilykasveja.

Aseta rotanloukut strategisiin paikkoihin

Lue ohjeemme parhaista paikoista loukun sijoittamiseksi. Jos käytät Goodnature-loukkua siirettävän jalustan kanssa, niin loukku on helppo ja kätevä siirtää eri paikkoihin kaikkien rottien kiinnisaamiseksi.

Goodnature-loukku on hyödyllinen sinulle, joka haluat pitkäaikaisen, myrkyttömän ja vankan ratkaisun hiiri- ja rottaongelmiin. Se toimii täysin automaattisesti 6 kuukautta, ennen kuin sinun täytyy uusia syötti. Katso lisää verkkokaupastamme!

Scroll to Top