Kuinka päästä eroon rotista

Joten epäilet, että sinulla on rottia… vaikka se ei ole paras uutinen, on olemassa joitakin todella yksinkertaisia ​​ohjeita, joiden avulla voit varmistaa, että pihasi ja/tai puutarhasi on vapaa tuholaisista. Tässä artikkelissa käymme läpi, kuinka päästä eroon rotista pihallasi.

1. Löydä rotat

Ehkä sinulla on epäilys, olet nähnyt rotan jätöksiä tai ehkä olet nähnyt rohkean rotan myöhään illalla. On tärkeää tietää tarkalleen, minkä kanssa olet tekemisissä, ennen kuin käytät aikaa niiden pyydystämiseen.

Usein on niin että rotan näkeminen ei ole paikka, josta sen saa kiinni. Joten menestyäksesi paremmin sinun on usein analysoitava rotan kuvioita ja liikkeitä ennen loukun asettamista.

Helppo tapa tehdä juuri tämä on käyttää ilmaisinkortteja. Goodnature ilmaisinkorttien avulla voit helposti löytää rottien liikkumispaikat ja esitellä niille syötti, joka on myös loukussa. Rotat oppivat syötin tuoksun ilmaisinkorteissa ja pienellä lisäruokinnalla ne tottuvat käyttämään tätä ravinnon lähteenä.

Laita ilmaisinkortteja kaikkiin paikkoihin, joissa epäilet rottien olevan. Viikon sisällä sinun pitäisi alkaa nähdä, mitä kortteja on jyrsitty (syöty).

Rotilla on suuremmat leuat kuin hiirillä, joten ne pureskelevat ilmaisinkorttien kolmiota ylempää. Saatat huomata, että sinulla on paljon puremajälkiä yhdellä kortilla, mutta ei muilla. Rotat liikkuvat paljon, mutta yleensä ne syövät mielellään tietyissä paikoissa, joissa he tuntevat olonsa turvalliseksi. Paikka jossa on paljon jyrsitty ilmaisinkortti, on hyvä paikka laittaa loukku.

2. Poista ruokalähteet

Rotat ovat älykkäitä. He etsivät aina helpointa, turvallisinta ja tietysti herkullisinta ruokaa, johon he voivat saada hampaansa. Jos sinulla on muita loukkuja jossa on syötti, kompostiastioita, roskapusseja tai lemmikkieläinten ruokaa, heillä ei ole syytä tutkia asentamaasi Goodnature loukkua. Rotat ovat hyvin epäluuloisia ja pitävät kiinni ruoasta, jonka he tietävät olevan turvallisia.

Muiden ravintolähteiden poistaminen on ratkaisevan tärkeää rottien pyytämisessä. Laita roskat roskakoriin, poista muut loukut ja/tai myrkyt, siivoa komposti ja poista ruoka pakottaaksesi rotat loukkuun, eli siitä tulee heidän uusi ravinnonlähde.

3. Asenna loukku ja testaa, että se toimii

Aseta Goodnature A24 loukku ja testaa, että se toimii. Katso asennusohjeet. Koska Goodnature loukku on automaattinen ja latautuu uudelleen jokaisen saaliin jälkeen, on tärkeää, että se asetetaan oikeaan paikkaan ja että muut ravintolähteet poistetaan. Tämä on erittäin tärkeää, jotta saat pitkäaikaisen ja hyvän tuloksen. Jos tila on suuri, loukkuja saatetaan tarvita useamman ja sääntönä on silloin, että loukut sijoitetaan noin 50 metrin etäisyydelle toisistaan.

Goodnature A24 lisäsyötti
Goodnature A24 lisäsyötti

Käytä “Goodnature A24 -syötti hiirille ja rotille” ja ripustele loukun ympärillä olevalle alueelle. Käytä syöttiä asettamalla 10-12 kpl. ”napsautusta” maahan loukun ympärille n. 20 metrin säteellä pyyntipaikasta. Tämä auttaa ilmoittamaan rotille uudesta ravintolähteestä ja saa rotat etsimään sitä… ja silloin he löytävät sen Goodnature A24 loukustasi.

4. Ole sinnikäs

Goodnature loukulla voit olla varma, että sinulla on aina ladattu loukku, vaikka se olisi juuri saanut rotan. Se toimii riippumatta siitä, oletko kotona vai et ja se ei vaadi paljon huoltoa. Vaihda kaasupatruuna ja syötti 6 kuukauden välein tai 24 laukaisun jälkeen.

Tehokkaimman paikan löytäminen rotille ja hiirille voi vaatia muutaman yrityksen. Ole sinnikäs. Jyrsijöillä on eri paikkoja! Jos sinulla on mahdollisuus käyttää riistakameraa tai vastaavaa, voit seurata rottien liikkumista ja mahdollisesti löytää vielä paremman paikan loukulle.

On tärkeää muistaa kuinka älykkäitä rotat ovat, ja kun ne oppivat välttämään pihaa, on mahdollista, että ne tunkeutuvat uuteen paikkaan. Tämän tapahtuessa on paikallaan varmistaa talon ja katon suojat, jotta rotat eivät pääse sisätiloihin. Et todellakaan tahdo pyydystää rottia omassa talossasi!

Scroll to Top