Löydä paras paikka Goodnature A24 loukulle

Paras paikka on missä jyrsijä tuntee syömisen turvalliseksi – valitse paikka, jossa ne ovat piilossa petoeläimiltä.

Hyviä kokeilukohteita ovat katto, autotalli tai kellari, keittiön kaapit tai muissa suojissa olevissa paikoissa, joissa olet nähnyt jyrsijöiden jälkiä.

Jos sijoitat loukun seinää tai aitaa pitkin loukkutelineellä, varmista, että loukkuteline on yhdensuuntainen seinän kanssa.

Löytämällä tehokkain paikka rottien ja hiirten sieppaamiseen, voi kestää muutaman yrityksen. Kärsivällisyyttä. Kaikilla jyrsijöillä on eri paikat!

Loukkua liikuttamalla voit saada kaikki kiinni

Toisinaan voi kestää muutaman yrityksen löytää paras paikka saamaan jyrsijät kiipeämään loukkuun. Jos et saa mitään ensimmäisinä päivinä – siirrä loukku uuteen paikkaan.

Loukun säännöllinen siirtely auttaa saamaan kaikki rotat ja hiiret kiinni, koska niitä ei ole koskaan vain yksi!

Jos olet käyttänyt syöttikortteja ja huomannut, että niitä on nakerreltu, tämä on hyvä paikka sijoittaa loukku.

Suosittelemme, että siirrät loukkua viikoittain uuteen sijaintiin, kunnes löydät paikan, jossa huomaat loukun olevan tehokas jyrsijöille.

Paras käyttöönottopaikka Goodnature A24 loukulle

Syöttikorttien käyttäminen

Valitse muutama sijainti kiinteistön ympärillä asentaaksesi houkuttelevat syöttikortit. Valitse paikkoja, joissa sinulla on ollut jyrsijöitä ja mihin haluat asettaa loukun – levitä kortit eri paikkoihin jopa noin 10 metrin etäisyydellä toisistaan.

Taita syöttikortti keskeltä, oranssin kolmion muotoisen pinnan osoittaen ulospäin. Sinun pitäisi nähdä, että syötti on työnnetty ulos taittoa pitkin. Syöttikortti on nyt valmis kiinnitettäväksi.
Sijoita ja kiinnitä syöttikortti siten, että syöttikortin alareuna on kädenleveyden korkeudessa (n. 12 cm) maasta. Oranssin pinnan tulee osoittaa ulospäin.
Kiinnitä kortti ruuvilla tolppaan, seinään tai aitaan valitsemillesi alueille.
Muutaman päivän kuluttua voit tarkistaa, onko syöttikorttia nekerreltu. Paras paikka loukulle on siellä, missä korttia on nakerreltu eniten.
Scroll to Top