Goodnature A24

Automaattinen rotanloukku ja hiirenloukku

Jakelija/jälleenmyyjä: Agrolink Ab

Viimeisin loukku innovaatio

Goodnature A24 hiiren- ja rotanloukku tappaa automaattisesti 24 rottaa tai hiirtä peräkkäin, ennen kuin sinun on vaihdettava kaasupatruuna. Kun tuholaiset yrittävät päästä loukun kanteen, ne koskettavat liipaisinta, joka ampuu männän, joka tappaa heti. Mäntä vetäytyy sisään ja nollaantuu niin, että se on valmis seuraavaa tuholaista varten.

Goodnature A24 rotanloukku
Goodnature A24 rotanloukku

Valmistettu sisä- ja ulkokäyttöön

Tehokkaimman paikan löytäminen rotille ja hiirille ei ole helpoin asia. Siksi olemme laatineet ohjeet siitä, miten löytää parhaat paikat loukulle.

Asennus

Loukku on helppo asentaa, mutta on tärkeää, että se on asennettu oikein. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, lue asennusohjeet ennen käyttöönottoa.

Goodnature A24 fällan fastsatt i ett träd

Automaattinen

Goodnature-loukku latautuu automaattisesti uudestaan ja jakaa tuoretta syöttiä automaattisesti kuuden kuukauden ajan. Se saa jopa 24 rottaa tai hiirtä, ennen kuin sinun on vaihdettava kaasupatruuna.

Inhimillinen

Inhimillisyyden suhteen Goodnature-loukku täyttää korkeimmat kansainväliset standardit.

Jatkuvasti toiminnassa

Goodnature-loukku pitää rotat ja hiiret automaattisesti poissa tappamalla ne, kun he kiipeävät loukkuun. Ansa toimii jopa 6 kuukautta samalla syötillä.

Helppokäyttöinen

Goodnature-loukku on helppo asentaa ja siirrellä sisä- sekä ulkotiloissa.

Tehty kestämään

Goodnature-loukku, loukkuteline, kaasupatruuna, laskuri ja kansi on suunniteltu kestämään vaikeimmatkin ulkoilmaolosuhteet.

Turvallinen

Goodnature-loukku on tehokas, inhimillinen, helppo ja turvallinen käyttää. Loukku on suunniteltu tappamaan tuholaisia, kuten rottia ja hiiriä, ei muuta.

Scroll to Top