Goodnature A24

Automatisk möss- och råttfälla

Distributör/återförsäljare: Agrolink Ab

Den senaste innovationen inom fällor

Goodnature rått- och mössfälla dödar automatiskt 24 råttor eller möss efter varandra innan du behöver byta ut gasbehållaren. När skadedjuret försöker nå locket inuti fällan rör dom en avtryckare som avfyrar en kolv som dödar dem direkt. Kolven dras tillbaka och återställs så den är redo för nästa skadedjur.

Goodnature A24 råttfälla är utvecklad för långvarigt inom- och utomhusbruk
Goodnature A24 fällan med flyttbart stativ, perfekt för hemmabruk när du behöver kunna flytta fällan

Tillverkad för inomhus och utomhusbruk

Att hitta den mest effektiva platsen att fånga dina råttor och möss är inte det lättaste. Därför har vi gjort instruktioner hur du skall gå tillväga för att hitta de bästa platserna för utplacering av fällan.

Installation

Fällan är lätt att montera, men det är viktigt att den blir korrekt installerad. Läs igenom installationsinstruktionerna innan du monterar fällan för att få bästa resultat.

Goodnature A24 fällan fastsatt i ett träd

Automatisk

Goodnature fällan återställer automatiskt sig och fördelar färskt bete i sex månader. Den kommer att fånga upp till 24 råttor eller möss innan du behöver byta gaspatron.

Human

När det gäller att vara humana har Goodnature fällan testats av oberoende och uppfyller de högsta internationella standarderna.

Konstant i arbete

Goodnature fällan håller bort råttor och möss helt automatiskt genom att döda dem när de går in i fällan. Fällan fungerar upp till 6 månader med samma bete.

Lätt att använda

Goodnature fällan är lätt att sätta upp och flytta runt, både inomhus och utomhus.

Gjord för att hålla

Goodnature fällan, fällstativ, gasbehållare, räknare och lock är utformade för att hålla i de tuffaste utomhusförhållandena.

Säker

Goodnature fällan är effektiv, human, lätt och säker att använda. Fällan är utformad för att döda skadedjur som råttor och möss, inget annat.

Skrolla till toppen