Näin Goodnature A24 loukku toimii

Goodnature A24 on mekaaninen ja automaattinen hiilidioksidiloukku, rottien ja hiirien torjuntaan. Hiilidioksidiloukku on uusin innovaatio loukuissa ja mahdollistaa hiirien ja rottien itseliikkuvan hallinnan.

  • Täysin myrkytön ja pitkäaikaiseen sisä- ja ulkokäyttöön
  • Jopa 24 saalista joka CO2– patruunaa kohti
  • Patentoitu itsestään latautuva mekanismi

A24- järjestelmä on innovatiivinen ja ympäristöystävällinen tapa pitää rotat ja hiiret poissa puistoista, säilytystiloista, ulkoympäristöistä kiinteistöjen ympäriltä, tonteilta tai kellareista, autokatoksista ja ullakoilta. Tuote on kehitetty pitkäaikaiseen sisä- ja ulkokäyttöön.

Goodnature-loukuista on hyötyä niille, jotka haluavat pitkäaikaisen, myrkyttömän ja vankan ratkaisun hiiri- ja rottaongelmiin.

Hiilidioksidiloukku on helppo koota ja tappaa rotat ja hiiret inhimillisesti. Se tappaa automaattisesti 24 rottaa tai hiirtä peräkkäin ennen kuin sinun on vaihdettava kaasusäiliö. Kun tuholainen yrittää päästä loukun kanteen ne koskettavat liipaisinta, joka ampuu männän, joka tappaa heti. Mäntä vetäytyy sisään ja nollaantuu niin, että se on valmis seuraavaa tuholaista varten.

Goodnature A24

SNIFF SNIFF

Tehokas syötti pumpataan ulos ja se houkuttelee jyrsijät loukkuun.

KAPOW!

Jyrsijä siirtää liipaisinta päästäkseen syöttiin ja laukaisee loukun.

AUTO-RESET

Loukku palautuu automaattisesti sen jälkeen, kun se on inhimillisesti tappanut jyrsijän.

SNIFF SNIFF

Syötinpumppu houkuttelee edelleen uusia jyrsijöitä loukkuun.

POIS VIENTI

Eri eläinlajit poistavat kuolleet tuholaiset loukun alta.

Goodnaturen automaattinen palautusjärjestelmä antaa jatkuvan valvonnan tuholaisten hyökkäyksiltä. Loukussa käytetään puristettua CO2-kaasua, joka riittää tappamaan 24 kertaa kaasusäiliötä kohden.

Syötti ja syöttipumppu on kehitetty minimoimaan huoltotyöt ja maksimoimaan syötin tuoreus siten, että se pysyy houkuttelevana tuholaisille pitkään (jopa 6 kuukautta). Koska syötti ei ole myrkyllinen eläimille, kotieläimille, maatalouseläimille ja työeläimille ei aiheudu sekundaarisen myrkytyksen riskiä.

Goodnature-loukku eroaa muista loukuista, koska se käyttää CO2-kaasua, mikä tarkoittaa, että loukku nollautuu täysin automaattisesti ja voi tappaa jopa 24 rottaa tai hiirtä ennen kaasupatruunan vaihtamista. Tässä videossa voit nähdä kuinka Goodnature-loukku toimii ja mitä loukun sisällä tapahtuu, kun sitä käytetään.

Yllä olevassa videossa voit nähdä ohuen langan, joka on loukkukammiossa. Tämä on liipaisin, joka antaa loukun tietää, että sisällä on eläin. Kun eläin kipeää syöttiin, se koskettaa liipaisinta, joka aktivoi kaasun vapautumisen, ja ampuu männän ulos ja tappaa eläimen.

Älä yritä koittaa sormellasi laukaisinta. Männällä on suuri voima ja se satuttaa sormeasi.

Kaikki alkaa tuoksahduksella

Yksi kriittisimmistä vaiheista koko saalistusprosessissa on houkutella rottia tai hiiriä loukkuun. Goodnature-loukkujen kannessa on automaattinen syöttöpumppu, joka työntää uuden syötin ulos, mikä tarkoittaa, että loukku toimii jopa 6 kuukautta ilman, että syöttiä on korvattava uudella.

Voit houkutella rottia ja hiiriä suuremmalta alueelta käyttämällä myös Goodnature A24 Rat & Mouse lisäsyöttiä, jota levitetään loukun lähistölle.

Laukaus

Männän laukaisu on se, mikä tekee kaiken vahingon. Se on voimakas isku tuholaisen päähän, loukkuun jääneenä. Tämä tappaa välittömästi ja inhimillisesti.

Olemme tehneet laajoja testejä varmistaaksemme, että A24-loukkujen mäntä laukeaa joka kerta ilman epäonnistumista. Kun loukussasi on tuholainen, voit luottaa siihen, että loukku tekee työnsä ja että eläin ei kärsi.

Palautuminen

Yksi parhaimmista asioista Goodnature-loukussa on, että se palautuu automaattisesti sen jälkeen, kun se on laukaissut. Kun paine on vapautettu kokonaan, mäntä palaa alkuasentoonsa. Kun mäntä on palanut alkuperäiseen asentoonsa, kammio täyttyy uudelleen kaasulla, joka palauttaa paineen ja valmistelee männän iskemään uudelleen.

Goodnature -loukku on luotettava ja kestävä ratkaisu tuholaisongelmiin. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Scroll to Top