Goodnature A24 asennusohjeet


Siirreltävä teline Kiinnitä loukku telineeseen asettamalla loukku telineen mustan lukituskielekkeen päälle ja työntämällä loukku kevyesti ja varovasti alas telineeseen. Jos loukku on varusteltu seinäkiinnikkeellä, poista se loukusta ennen kiinnittämistä telineeseen.

Kiinnitä teline epätasaiseen maahan Telineen molemmissa päissä on kaksi reikää, joiden avulla voit pitää loukun pystyssä, jos asetat sen epätasaiselle alustalle.

Puu- ja seinäkiinnitys Käytä ruuvimeisseliä ja ruuvaa oranssi kiinnike noin 12 cm (n. käden leveys) maanpinnan yläpuolelle suoraan puuhun tai tolppaan.

Napsauta loukku kiinnikkeeseen kiinni Kallista loukkua hieman taaksepäin ja paina se alas kiinnikkeen ylälukituskielekkeestä. Kun painat alas, taittuva runko johdetaan kohti taittokiinnikettä ja lukitaan napsautuksella.

Kiinnitä kaasupatruuna Poista musta kansi kaasusäiliöstä. Pidä ruuvikierteet puhtaina roskista. Ruuvaa säiliö tiukasti kiinni loukkuun. Kiristä vain kädelläsi.

Kiinnitä digitaalinen laskin Jos ostit laskimen A24-loukkusi kanssa, kostuta kevyesti kumihihnan sisäosaa voitelua varten ja käännä laskuria vastapäivään vetäessäsi sitä kaasusäiliön yli. Tiskinäytön tulee osoittaa ulospäin ansaan nähden.

Nollaa laskin Nollaa laskin pitämällä painiketta painettuna, kunnes näytössä näkyy ’00’. Laskuri menee nukkumaan muutama sekunti painikkeen vapauttamisen jälkeen. Tarkistaaksesi laskurin numeron, paina nopeasti ja vapauta painike. Näytössä näkyy tapettujen lukumäärä.

Testaa, että loukku laukeaa kunnolla Kokeile laukaista loukku työntämällä kynä tai oksa loukun yläosan läpi ja työnnä liipaisin varovasti sivulle. Mäntä ampuu yhdellä iskulla ja vetäytyy sitten takaisin. HUOMIO! Pidä sormet aina poissa liipaisimesta ja männästä, jotta et vahingoita itseäsi.

Aktivoi automaattinen syöttipumppu Poista kolikko automaattisen syöttöpumpun yläosasta ennen sen asettamista suojaholkkiin. Tämä aktivoi tekniikan, joka antaa syöttiä jopa 6 kuukaudeksi. Jos haluat tarkistaa loukkuasi säännöllisesti, voit jättää kolikon paikoilleen ja painaa sen sijaan kolikkoa muutaman päivän välein puristaaksesi tuoretta syöttiä.

Aseta syöttipumppu kanteen Kun syöttipumppu aktivoituu, aseta pumppu varovasti suojakoteloon. Työnnä syöttipumppu suojakoteloon, kunnes sen reuna on suojuksen reunan  kanssa yhdensuuntainen. Kierrä sitten syöttipumpusta korkki irti. Pieni määrä syöttiä voi tunkeutua ulos, ja se on hyvä – syöttiä on riittävästi 6 kuukaudeksi. Pyyhi loukun sisäänkäyntiin ylimääräinen syötti, jotta voit houkutella tuholaisia loukkuun.

Ruuvaa kansi kiinni syöttipumpun kera Aseta kansi loukun päälle ja ruuvaa kiinni muutama kierros. Kun syöttipumppu on kiinnitetty, työnnä suojaholkki loukkuun niin, että se napsahtaa paikalleen.

Vaihda syötti 6 kuukauden kuluttua Syötti kestää jopa 6 kuukautta. Huomaa, sinun on vaihdettava syötti niin, että se on tuore ja houkutteleva tuholaisille. On hyvä idea korvata kaasusäiliö samanaikaisesti, jotta loukku on valmis 24 uudelle saaliille.

Kuinka siirtää loukkuja turvallisesti

Jos loukku on sirrettävässä telinessä, voit siirtää loukkusi turvallisesti milloin tahansa. Jos loukku on asennettu seinäkiinnikkeeseen, poista kaasupatruuna loukusta noudattamalla alla olevia ohjeita. Sitten voit siirtää loukun turvallisesti.

  1. Irrota laskin.
  2. Pidä kaasupatruunasta rätillä tai hansikkaalla kätesi suojaamiseksi ja ruuvaa kaasupatruuna irti. Voit kuulla, että patruunassa jäljellä oleva kaasu vuotaa ulos. Tämä voi aiheuttaa kanisterin jäätymisen nopeasti. VAROITUS: kaasupatruunat voivat jäätyä nopeasti! Pidä aina kangasta käden ja kaasusäiliön välissä.
  3. Poista varaus loukusta. Vaikka kaasupatruuna on poistettu loukusta, se toimii silti kaasuvarauksella kammiossaan. Kierrä kansi ja syöttipumppu irti ja laukaise ansa kynällä tai oksalla, jonka pujotat alas loukun yläosan läpi ja siirrät liipaisimen sivulle. Jos ansassa on vielä kaasua, mäntä laukeaa, jos mitään ei tapahdu, kaikki kaasu on tyhjätty ja loukun voi turvallisesti siirtää.

Pidä sormesi aina poissa loukun sisäänkäynneistä.. 

Asennusvideot

Scroll to Top