Goodnature A24 Smart Trap Kit

159,00 

Goodnature A24 Smart Trap Kit sisältää kaiken tarvitsemasi pitkäaikaiseen, myrkyttömään ja varmaan ratkaisuun hiiri- ja rottaongelmaan. Pakettissa on Goodnature A24 loukku, siirrettävä teline, puuteline, syöttipumppu-maapähkinävoi, kaasupatruuna, 3 kpl. syöttikorttia, ja smart cap (älykäs kansi Bluetoothilla, joka yhdistää Goodnature-loukun matkapuhelimen sovellukseen).

Tilapäisesti loppu

Tuotetunnus (SKU): 1500 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Goodnature A24 Smart Trap Kit on paras pakettimme! Siirrettävän telineen avulla voit käyttää loukkua paikoissa, jossa ei ole puuta tai seinää kiinnitysavuksi, esim. kosteikko, nurmikko, puutarha, ullakko, varasto, autotalli ja pesualtaan alla. Telineen avulla voit siirtää loukun helposti ja turvallisesti uusiin paikkoihin.

Smart-cap liittää Goodnature A24 loukkusi bluetoothin avulla älypuhelimeen. Sovelluksessa voit katsoa kuinka monta rottaa tai hiirtä loukkusi on pyydystänyt, kellonajan, ilman lämpötilan ja paikan. Sovellus ilmoittaa jos loukku ei ole toiminnassa ja voit jakaa loukkujesi dataa muiden kanssa. Voit myös tarkistaa kuinka kauan Co2-patruuna ja syötti kestää jokaisessa loukussa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Scroll to Top